Deltagareberättelser

 

Skriv gärna om din upplevelse hur healingen har hjälpt dig. Det ger inspiration till andra som vill prova på, förutom att jag får ett gensvar på vad distanshealingen gör för dig.


TACK för din distanshealing Thor!

Du gör en stor insats för mig och för andra människor!

Healingen hjälper verkligen mycket bra. Jag blir lugn och mår bättre på alla sätt.

Natthealingen är speciellt bra för just mig.

Stort tack! Ha det fint Thor Kram Gunilla


Din healing gör underverk Thor. Tack från hela mitt hjärta


Hej och tack för healingen.

Healingen har styrkt min livskraft och hjälpt mig så att mitt ljus inte slocknat. Tack.


Väldigt fascinerande. Jag har aldrig fått healing innan och misstänkte att jag skulle vara 1 av dom 10 % som inte kände något alls.

Anmälde mig till måndags healing. Redan efter 2 min började det kännas som att det gick vågor inom mig. Det pulserade och pirrade. Sedan försvann känsla för att sedan ersättas med en känsla av expansion. Det var som att något större i mig försökte ta sig ur min kropp. Då blev jag lite rädd och tänkte hjälp, tänk om jag ploppar ur min kropp. Hur tar jag mig in igen? Efter ca 1 minut gick känslan tillbaka. Under healingen upprepade sig dessa känslor av vågor, pulsering, pirrningar i ben och armar samt känslan av expansion fast i en mildare grad.

Väldigt intressan upplevelse.

Jag vill tacka för healingen. Jag har ingen aning om hur det funkar men att det påverkar en kroppsligt är uppenbart.


Jag har skrivit in mig och djuren på distanshealing i flera år nu och det kanske gör något med djuren. De blir alltid så gamla och klarar sig mycket längre än de borde då alla har haft något hälsobesvär att släpa på.

Jag trodde inte att min hund Coffee skulle finnas kvar idag, men det gör han faktiskt, och har rent av blivit mycket piggare på sistone Kanske healingen hjälper djur extra bra?

Tack för allt 🌸


Inbillning? Placebo? Energi?

Jag bara gissar och tror.

Jag har anmält mig till natthealing några gånger nu, Första gången upplevde jag ingenting. Önskade healing för smärta. Smärtan har bland annat förändrat nattron.

Nu sista gången, så hände något, jag sover mycket bättre, att få sova är bra för helheten. Nu har jag anmält mig igen.

Smärta suger ut så mycket av ork, kraft och lust.

Känner jag att det finns hopp.

Healing hopp :-)

Jag har nog svårt att ta emot healing. Men kan dela med mig av följande: HAr haft underliga, spirituella, schamanska upplevelse - och kan känna in vibbar alltför starkt. Behöver gå på djupet för att lämna plats för energi där ingen energi finns...mvh


Hej Thor

Har fått en natt healing, Få mina besvär satt som ett tryck I ögonen som jag besvärades ned under en längre tid .

Men när jag vaknade på morgonen var jag full med glädje och mycket positivt energi Hoppas på att få mer healing av dig Thor ❤

Väninna bad mig skriva in dem ett tag samtidigt jag skriver in oss. Gubbe & Katt hade oförväntat slagit sig ned, katten på Gubbens mage, väl över en timme, spinnandes.

Detta pågick i några veckors tid. En vecka skrev jag inte in för att veckan därpå återuppta inskrivningen.

Den ”tomma” veckan dök varesig Gubbe eller katt ner i familjens mys soffan, veckan därpå var ordningen återställd.

Jag berätta senare under helgen att jag hade glömt inskrivningen förrförra veckan.. då uppmärksammades förrförra veckans ointresse av familjens mys soffa..”Gubbe & katt”.

Veckan därefter hadde Gubbe & Katt återupptagit sin nya rutin ”Katt på Gubbens mage”


Har haft schamanska upplevelser i hela mitt liv. Men klarar inte allt själv. Jag healar genom ordets magi i kristen och i vikingatradition...Tror på ORDETS helande kraft. Så har nog haft hjälp av Thor.

Varför? Svar: vet ej!!!

Ang Bruten fotled:

” Kanske var den positiva energin som gjorde att jag fick ny pepp att stärka kroppen istället för att vara rädd nyligen, så ordnade kängor med inbyggda broddar och grepp så jag börjat våga mig ut på vinterunderlaget trots min konstanta oro att halka och få frakturer! Har inte heller behövt smärtstillande sen jag var inlagd”.


Har aldrig haft så lite besvär med min MS sjukdom som nu. Min pappa avled i april och jag har känt stöd av dessa healingsessioner.

TACK. 🧡


Rekommenderar verkligen Thors healing!

Har det inte så lätt ekonomiskt, men donerar vad jag kan.

Har nu fått natthealing två gånger. Båda gångerna har jag sovit bättre än vanligt och vaknat till en gång. Dagen efter första gången kände jag någon positiv känsla som jag hade svårt att beskriva. Sedan kom jag på att jag hade lättare för att ta beslut, något jag haft problem med på sistone!

Efter andra gången märkte jag att värmevallningarna som besvärat mig i några månader minskat drastiskt! Fortsätter och hoppas att fler obalanser kan rätta till sig.

Tack Thor🌿

Tack, för healingen du sänder ut till oss. Har hjälpt och gett mig lugn o styrka.

Försök ge Thor en gåva om än så liten. Tänk så fint att vi kan söka oss hit, och att han finns för oss. Speciellt nu vid dessa svåra tider. Hur blev det utan dig?, vem kan ersätta ditt arbete för alla oss, kan jag vara rädd för ibland.

Återigen tack! Kärlek till alla.❤️

Hej. Har aldrig känt något speciellt förutom senaste healingen, då det sjöng till i vänster arm, väldigt overklig skön elektrisk stöt eller hur jag skall förklara. Direkt efter det kom två tryck i höger och vänster arm 😊. Jag låg helt stilla och slappnade av vid tillfället.

Tack för bra healing.

Efter natt healingen känns det som att livskraften återkommit, känner mig starkare; framförallt en påfyllnad av ljus och kraft, även för handen.

Är mycket tacksam för healingen och det som den gett, då jag var nära att ge upp avseende handen.

Tusen Tack.

Hej och tack för healingen, handen kändes mycket mjukare efter healingen.

En natt drömde jag att handen lystes upp av ljus.

Tusen tack.

Jag blev förvånad att jag sovit så gott och länge i natt. Jag har en svårt sjuk make och blir ofta störd av honom eller min egen oro. Jag blev glad över att känna mig utvilad.

Då först kom jag ihåg att jag bett om natthealing för både mig och min man. Tack för att du ger detta till oss som är i en svår situation.

Jag skickar en donation om jag klarar av det digitala. stor kram från Asta

Sökte din healing några gånger för nu flera år sedan - Mindes tack och lov detta nyss i samband med att jag så otroligt trögt återhämtar mig efter lång påfrestning och lite "ny sjuklighet".

Har efter nattens healing varit nästan helt lugn - gladare öppnare - Puh, äntligen! Det har varit tungt så länge! Vilken lättnad - behöver stabilisera detta så jag kommer nog att finnas med på listan ett tag! Tack tack!

Nu är healingen äntligen tillbaka hos mig då det inte varit märkbart många månader efter en omvälvande flytt. En varm krypande känsla på huvudet, som om det letar en plats att tränga igenom. Det vita ljuset fyller min inre syn, som fyller på ovanifrån, ner genom mig, som när ett vakuum bryts.

Mäktig, euforisk, harmonisk känsla. Lämnar ett totalt lugn.

Förstår inte vad det är, men det finns.

Tack Thor.

Tusenfalt av tacksamhet från djupet av mitt hjärta! Healingen har hjälpt mig och mina nära och kära under år av oro!

Kram Sanna

Helene

Kände en enorm värme och kraft, i hela kroppen. Händerna ”laddades” med kraft och stickningar i underarmarna:) Såg som vanligt det lila healing-ljuset och det är sååå vackert och rogivande. Fick svar på en fråga: Du är ämnad åt någonting större🙏🏼❤️ NAMASTE

Tack för den helande kraft du förmedlar, har haft tuffa år och ljuset från dig har gjort att både det fysiska och psykiska förbättrats avsevärt.

Återigen tack för din generositet/Susanne

Jag är så glad och tacksam över att det finns människor som du som bryr sig, gör någonting och sprider ljus, hjälp och förändring. Det finns änglar på jorden, och det är en skön vetskap och känsla.
Tack snälla Thor för all healing du gett mig och mina vänner genom åren. Många mörka stunder och jobbiga år, där healingen verkligen gjort skillnad.

Drabbad av kraftig psykisk och fysisk ohälsa och min ekonomiska situation är ansträngd.
Jag är lycklig lottad och tacksam över att det räcker till tak över huvudet, mat och dom viktigaste medicinerna. Men det finns inte utrymme till något mer.

Skulle aldrig ha råd med healing om inte du fanns.

Tack för allt ljus, läkande, kärlek och hopp från hela mitt hjärta och mina vänners hjärtan.

Solsken och Änglaljus på dig!

Mvh / Kajsa

Jag bokar ibland natthealing, och även fullmånehealing. Får alltid extra energi efteråt. Vintertid är jag som minst aktiv, och har svårt att få den energi jag har att räcka till. Det brukar alltid vända när våren kommer.

Varmt tack för healing!

Tack Thor 🙏. Den 7/1 fick jag måndagshealing för en fraktur skada i handleden som orsakat mycket värk och sömnlösa nätter.Under healing upplevde jag som en värmebölja for genom kroppen.

Har första gången på länge fått sova och vakna utvilad. Den molande värken är borta 🤔.

Jag är såå tacksam 🙏 det finns inga ord ❤️

Tack innerligt Thor för fullmånehealingen den 24/10 som gav mig en värdefull andlig upplevelse från ett fågelperspektiv.

/Marita

Tusen Tack Thor för healingen den 8 okt. Nu är trötthetskänslan och muskelvärken i rygg och axlar borta.

Så tacksam för denna hjälp ! /Marita

Tusen tack Thor för healingen som jag mottog i måndags den 1 okt för ryggvärk.

Dagen efter kunde jag rör mig helt utan någon smärta i ryggen, känner endast en trötthetskänsla samt lite muskelvärk.

/ Marita

Jag brukar få healing vid det att jag anmäler mig. Knasigt nog känner jag inte healingen vid de utsatta tiderna, men jag känner ändå av det! Och det gör mig tacksam, tacksamhet är starkt mot ångest, problem hemma, eller vad som. Så jag säger stort tack, och hoppas jag kan donera, ty jag har möjligen fått ett jobb efter många år av psykisk (o)hälsa.

Tack, stort tack för all healing! /evita

Efter att fått livet upp-o-nervänt för en vecka sedan, inte kunnat sova och överösts av tankar/känslor gjorde din natthealing något 🌺 Jag har sovit, hela natten och det var så skönt att inte ligga och grubbla.

Stort TACK 🙏🌺

Jag har anmält min familj och även bror och syster med familj och våra föräldrar i flera år nu,och tackar så innerligt för all universell kärlek du förmedlat till oss. Det känns i hela kroppen rent fysiskt men även psykiskt.

Detta är ett ovärderlig stöd du förmedlat oss som vi så innerligt behövt då vi vart med en förskräcklig förlust då vi förlorat min son väldigt hastigt och chockartat 🦋 Många härliga kramar till dej från oss♥️

Tack så mycket för all healing, som jag fått av dig och ännu får! Jag har fått mera ork, energi och humör.

Allt gott till dig också! God fortsättning!

En mycket tacksam

Jag vill tacka dig för all heiling jag och min familj har fått.

Känns i hela kroppen varje gång,förra gången så hörde jag en körmusik i mitt högra öra, detta varade i flera minuter.Samma vecka på mitt arb så såg jag på en arb kollegas överarm, att den blev alldeles blåmelerad.

Jane

Ett varmt tack från hela mitt hjärta till dig Thor för all healing till mig o min familj!

Men även till min kusins son som ligger på sjukhus sen 1 1/2 mån. efter hjärtstopp m många komplikationer o det är ibland ovisst..det går sakta framåt för honom men det är lång väg kvar och vi är såå varmt tacksamma för healingen till honom oxå.

TACK ☘

Jag tackar så innerligt för all healing jag har fått och kommer att få. Känner nästan ingenting i ländryggen som jag har haft så ont i.

Kram 🌻🌷

Tack för en underbar fullmåne healing. Nu var det ett tag sedan jag kunde Vara med och under den tiden har besvären med min kropp återuppstått, Så nu kändes det så bra att kunna vara med ikväll.

Tack fina Thor, nu

Vill jag fortsätta med healingen.

Önskar dig en skön fortsättning på sommaren.

😘🤗💕💕💕🙏🏻 Mia

Tack för de två senaste natt healingarna. I onsdags hade jag ont i ryggen och var väldigt trött. Men idag har smärtan varit mycket mindre och jag känner mig inte så trött. Jag kommer absolut att fortsätta med healing hos dig.

Bästa hälsningar från Christina Samuelsson i Sankt Olof på Österlen 🌻🌷

Jag känner jag borde anmäla mig till din healing mera frekvent, då det påverkar mig och jag känner värme, och tacksamhet!

Jag har under några års tid lidit av ångest, pga psykoser, som är obehagliga! Men dessa försvinner vid din healing, det känns bra!

Tack så hemskt mycket! /Eva

Tusen tack Thor ❤

Kände pirr i fötterna hade först svårt att koppla av pga tjut o väsen i öronen.Men trots detta så kände jag mig mer o mer avslappnad. Frös emellanåt fick fläckvis ont i ländrygg o det kändes som nåt släppte i huvudet. Har haft huvudvärk sen många dagar sen pga ryggmärgs provet. Blev varm i hela kroppen.Känner ett ovanligt lugn.

Tusen tack ❤

Tacksam för de resultat, som Jag ser på en del av dem, som jag skriver in för healing här. Det gäller då min mor snart 96 år, som fått fin hjälp, så hon slipper ängslan,leda och vi fann ett naturmedel för hennes besvär, som annars kurerar med antibiotika alltid. Nu slipper hon det och naturmedel tar de besvären. Hon är nu gladare, piggare och ska väl få känna sig lugn både till kropp och själ.

Det verkar hon nu känna och ett hopp om promenader bland vårblommor snart, när våren är över. Mycket tacksam för dessa resultat för min mor.

Hjärtligt tack 😇 Millie

Tusen takk for Lys og varme Thor

Alt det beste fra Mone

Hej Thor!

Varmt Tack för healingen , jag kände tryck på kronchakrat och mycket på tredje ögat , fick upp olika indian ansikte av äldre generationen svart vita och lite suddiga , min känsla var chamaner.

Ha det bäst / Carina

Hej!

Tack så mycket för alla healingar! Det ger mig alltid mera kraft och energi.

Jag skulle inte kunna vara utan dem nu. Ha det så bra! Skön vår och sommar!

Kram från en vårperson

Vill bara tacka dej Thor för all styrka du förmedlat mig och min familj genom åren
🙏🏼❤️🌅🌹

Tack för fullmåne healingen igår kväll.

Kände ett tryck på musklerna i ländryggen, som jag har så ont i och såg färgerna grönt och rött.

Känns bättre i ländryggen idag och jag har fått mer energi och känner mig gladare. Har beställt en pendel med olika kristaller i. Återkommer absolut.

Kram från Christina Samuelsson i Sankt Olof på Österlen!

Tog med mig en vän ner till havet på fullmånehealingen, Lörd 4 nov.

Helt underbart. Satt och funderade på om min vän somnat och andades tungt till jag upptäckte att jag fastnat i en av alla vågors rörelse. Den drog in över land med väldig kraft bland alla andra stora vågor. Och så ut igen Men just denna våg följde min andning under hela healingen.

Mycket mäktigt.. In och ut.... In och ut helt magiskt...

Tusen tack

Mia Bolnuevo Costa Calida Espana

Tack för ikväll! Kändes som mitt hjärta öppnades, tårar rann fortsatt hela tiden och händerna blev varma.

Det var en lugn fin stund 💜

Ja,tusen tack för all den healing till nära och kära,samt mina släktingar särskilt till min väldigt gamla mor, som inom 3 år nuddar 100 åringarnas löpstreckslina och som då får ett brev från självaste kungen i vårt land. Tack vare healingen från dig Thor midwind, så klarar min mor av alla de skräckinfernon, som en begynnande demens överfaller en människa med. Hon är invaggas i ett högre lugn och är mer positiv klarare och har fått betydlig hjälp.

Tacksam Millie

I morse när jag satte ner fötterna på golvet efter fullmånehealingen väntade jag som vanligt på känslan av krossat glas som skär genom kroppen. Den kom aldrig. Jag kunde ställa mig upp och gå med en gång utan att behöva göra det i etapper. Vilken känsla!!

Jag är så tacksam för att få tillgång till healing trots att plånboken är tunn och ynklig. Det ger hopp om livet och lindring till både kropp och själ.

Tack, av hela mitt hjärta

Fullmånehealing

Jag satte mig ner i en fåtölj och tittade på månen under healingen. Det stack här och där i kroppen. Jag kunde inte titta på månen för den sken så starkt. Jag började få till mig ord och meningar. Ett ord som jag fick till mig var andromeda. Sökte upp namnet på google och den existerar. Det var som om någon "pratade till mig", som en ängel eller liknande.

Det här upplevde jag. Som jag läst och lärt mig mycket om det andliga, är jag inte rädd när det händer mer. Är helt enkelt öppen.

Tack för healingen Thor :-)

Mia D

Tack!

Natten efter fullmånehealingen sov jag så lugnt och bra. Har inte sovit så bra på mycket länge. Kändes som att healingenergin visste att jag behöver sömn för att läka. Kände mig också mer fridfull och lättare till sinnet dagen efter.

Tack och kram
Pia

Fullmånehealingen 9/1 2012

Jag kom under sessionen i kontakt med något som jag aldrig tidigare har kommit i kontakt med. Skrämmande till en början, då kraften kom plötsligt och oerhört starkt, men därefter upplevde jag något som inte går att beskriva med ord. Det närmaste jag kan beskriva min upplevelse som är att jag var ett med evighetens rymd. Icke-existerande- inget jag, ingen kropp, inga känslor, inga tankar- bara rent varande. På ett sätt som jag aldrig har kommit i närheten av när jag tidigare har mediterat. En glimt av min sanna natur? Befriande. Otroligt.

Varmt tack till dig Thor för förmedlingen av energin.

TACK FÖR ATT DU FINNS

💞 Ingrid  😊

Har blivit bättre i mina knän har inte kunnat gå upp & ner i trappor under en lång tid haft svåra smärtor Fortsätter gärna med healing Tackar Dej Ur Djupet Av Mitt Hjärta Ingalill.

Har artros i hela kroppen Tack Snälla Thor.

TACK THOR

För din fantastiska distanshealing! Den hjälper verkligen på många sätt. Just nu är jag förkyld. Har anmält mig till healing nästa vecka. Önskar dig en fin vår samt allt gott! TACK!

Kramar Gunilla

Har fått healing av dig flera gånger, men inatt kändes det alldeles speciellt. Jag gick och lade mig trött och tung i huvudet och stel i kroppen. Frusen in i märgen. Vid 02.18 vaknade jag av en oros-känsla i kroppen, låg kvar en stund för att den skulle gå över. Men sedan var jag tvungen att gå upp och gå på toaletten, och kände att jag behövde "hjälpa till" för att jag skulle ha ro att gå och lägga mig igen.

Gjorde stretchövningar för nacke och rygg, och kände hur spänningar släppte. Blev också sådär härligt varm i hela kroppen, och känner hur det pulserar i händerna. Efter ett tag känner jag mig nöjd, får en ingivelse om att byta kudde, och sedan somnar jag gott! Vaknar imorse varm i hela kroppen, och det känns som jag gått ett boxningspass inatt =) Drömde en lite konstig dröm också.

Vill bara tacka dig för det du gör, så välgörande för kropp och sinne!

Kram Anne-Lie Höög

Vill bara tacka för all healing.

De gånger jag glömt anmäla mig känner jag direkt att det fattas något. Men vice versa fylls jag med en värme vackra färger när jag kommit ihåg att anmäla mig.

Så, tack 💜

Tusen,tusen tack för all healing som min familj mottagit och vill fortsätta och ta emot!

Måste bara berätta, första gången jag tog emot healing från dig var riktigt häftig upplevelse strax innan du skulle börja sända healing såg jag tydligt en bild av dig framför mig.

Tack för all värme och kärlek du sänder till oss som vill ta emot healing.

Önskar dig en skön vår och sommar!

Tacksam för all healing! Kram Göta

Jag måste bara få tacka dig för din healing. För första gången på mycket länge har jag inga känningar av mina hemska stressymtom som jag haft så länge! Hoppas det håller i sig, jag fortsätter att önska mig healing i alla fall.

Är så lycklig, TACK! ❤️😊🙏😇

Varmt tack för all healing under flera år! Det har varit och är en ovärderlig hjälp i en själslig och psykisk utvecklingsresa som förändrar mig i djupet.

Så tacksam - Hälsar, Malin

TACK Thor för all healing jag fått under lång tid! Healingen hjälper verkligen mig och många andra! Tur att det finns människor som du.

Tusen TACK!

Kram Ninni

Tack så mycket för alla healingar,som jag fått av dig. De har gett mig mera energi och ork, när min energi är för det mesta mycket låg nu. Jag skulle inte klara mig utan dem.

Jag önskar dig allt gott. God fortsättning!

Tog emot min första måndagshealing och fick när jag koncentrerade mig mer inåt och släppte taget en fin själslig resa där jag fick en skymt av mina avlidna släktingar.

I övrigt gav healingen mig lugn och harmoni i kroppen.

Känner också mig glad.

Tusen tack för healingen till vår familj.

Den gör oss starkare när man tror att man inte skall orka med livet och vardagen.

Tack för att du finns.

Tack för all distanshealing jag får av dig.

Gör så jätte gott för min värkande kropp.

Kramar till dig 😆💖.

Tack så mycket för alla healingar, som du har gett mig.

Det har hjälpt mig mycket och jag har fått mera energi och ork.

Ha det så bra! God fortsättning till dig!

Mycket tacksam kvinna

TACK Snälla Thor för distanshealing som verkligen hjälper!

Tack för att du skickar healing till mig och så många andra. Helt otroligt och bra.

Önskar dig allt väl!

Kram Ninni

Har skrivit in en släkting till mig,sedan oktober 2016 och vid besök nyligen, så kunde jag konstatera, att min släkting nu verkligen är ett levande bevis, för att healingkraft är verklig och fungerar. Allt kan ta sin tid, särskilt med hälsan som är ett komplicerat begrepp och inte så rationellt uppbyggt, som vi gärna önskar oss.

Därför är healing ett alternativ, väl värt att prova på istället för att vara skeptisk. Jag har alltid undrat. Vad är folk rädda för? Lite eterisk ljusenergi?

Jag önskar för framtiden, att fler människor kan lära sig kombinera vanliga jordnära akuta sjukvårdsåtaganden med healing. Är vi inte alla både kropp och själ?

Ja, stort tack Thor Midwind för denna healing. Den fungerar!

Namaste .Millie

Jag skriver upp mig och min hund Jerry på natthealingen varje vecka. Min hund är nu 14 år och för två år sedan sa en veterinär att han hade blåsljud på hjärtat.

Vid senaste veterinärbesöket så gjordes en allmän hälsocheck på vovven och jag hörde veterinären säga till sköterskan som antecknade vid datorn "inget blåsljud". Då sa jag att Jo men det ska han ju ha ändå och hon lyssnade igen men hörde ingenting.

Efteråt kom jag på att blåsljudets plötsliga försvinnande kanske kan ha med healingen att göra?

Intressant hur som helst. Jag hoppas att det är så. 🙂

Tusen Tack Thor,
för gårdagens fullmånehealing som blev en mycket fin andlig upplevelse med en uppmaning om att; "låt ljuset flöda, låt ljust flöda genom hela kroppen, från huvudet ända ner till tårna, låt ljuset flöda fritt från Fader Himmel genom kroppen och ner till Moder Jord" Därefter fylldes kroppen med ett vit ljus med början från huvudet, och jag "såg" hela processen ungefär som en nedladdning.

På vissa ställen där jag hade ont gick det lite trögt kände kraftig smärta i vänster höft och vänster ben som försvann när ljuset passerade vidare ner till fötterna och ut genom mina fotsulor. Jag har inte känt någon smärta idag.

Tusen Tack igen Thor för att du förmedlar den Gudomliga livsenergin.

Marita W.

Hejsan.

Första gången jag gjort en distans healing. Jag först lite skeptisk. Men jag kände att de negativa saker drogs ut kroppen på ett konstigt sätt,vart lite kyligt/kallt i kroppen. Den tankade kroppen på med en massa positiv energi. Andningen vart lugnare. Svårt att beskriva känslan hur den va i kroppen.. klart jag ska göra om detta.. jag säger bara stort varmt tack!!

Mvh. Ann-Sofie.
Mycket tacksam

Min dotter hade en stor cysta på äggstocken gjorde 3 st distanshealingar. När hon kom till doktorn var systan helt borta. Så hon behövde inte operera sig. Vi är väldigt glad och tacksamma för detta.


Är mycket tacksam för att få denna form av healing, som för min del "verkar"på mig, rent kroppsligt. Var hos min sjukgymnast igår, där jag går regelbundet varje månad för nackspärr och höftbesvär. Berättade för henne detaljerat, hur denna distanshealingen påverkat mina besvär väldigt positivt, på ett kännbart konkret sätt och sätts i direkt samband med distanshealingen.

Speciellt natthealingen mellan tisdagen och onsdagen, är för mig klart energigivande och mitt sömnbehov på dagen har minskat från 4 tim till 1.

Djupt tacksam😇


Wow!

Detta va första gången jag testade healing, jag har varit nyfiken på det i några år. Så kl 21.00 la jag mig i sängen och slappnade av och försökte göra mig mottaglig. Jag tror att jag är ganska känslig för sånt här för jag kände av hela processen, med en gång kände jag att någonting va på gång. Mina händer blev varma och jag upplevde som att min kropp blev skannad från fötterna långsamt upp till mitt huvud, därefter mina armar.

När genomgången va klar kände jag hur det blev en tyngd/tryck på mina leder, framför allt knäna och mina höfter. Efter Lederna kände jag tryck i olika punkter, det började vid bäcken och då blev trycket i mina knän och i min högra höft mer intensiva än tidigare. När det släppte i bäcken ersattes det av ett tryck i naveln och då kände jag hur det strålade från min högra äggstock (jag har problem med inflamation i mina äggstocksleder). Därefter kände jag ett tryck mellan navel och bröstkorg och därefter i pannan. Förundrad och fascinerad låg jag där och hängde med i vad som hände. Jag märkte hur det blev lättare att andas och hur mina problem områden bearbetades en efter en.

Jag har jätte svårt att förstå hur detta kan ske på avstånd och hur man kan ge healing till flera människor på en gång! För jag upplevde att det jag fick va skräddarsytt efter mina egna besvär.

Jag har länge haft problem med att somna och att sova djupsömn, men i natt sov jag riktigt djupt.

Tack!!! Detta vill jag fortsätta med


Hej!

Jag har som barn vid några tillfällen hamnat i sömnparalysering, alltså en början till utanförkroppen upplevelse. Visste inte då var det var och blev så klart livrädd. Har som vuxen önskat hamna där igen då jag nu vet hur det funkar. Så i natt, vid natthealingen, vaknar jag med alla dessa symtomer 😀 Och tänkte: äntligen. Jag behöll lugnet, men lyckades bara sväva upp en liten bit. Men ändå 🙏🏼 känns som att jag är på G.

Tack än en gång. Är så lycklig 🙏🏼


Idag

Jag har under många år, fått healing av Thor. Levde dag och natt med mycket svåra smärtor efter en olycka, och var sjukskriven i 4 1/2 år, läkare och sjukgymnaster var envisa och sa att jag aldrig mera skulle kunna arbeta, men jag blev bättre och bättre med hjälp av Thors healing och idag har jag arbetat i 1 helt år. Jag har sällan eller aldrig smärtor, och jag njuter varje sekund av att åter kunna göra det jag älskar alldra mest, mitt arbete inom barnomsorgen, vilket kan vara oerhört slitsamt och jobbigt! Tack Thor, du har hjälpt mig tillbaka till livet.

Kram Annette i Malmö


Underbart

Tack! Underbart...jag vaggades mjukt och skönt...mina fötter och händer bultade av healing..jag fick ett rejält tryck över näsroten och mitt huvud vreds försiktigt fram o tillbaka. Jag fick även besök..en ängel kom och gav mig ett vitt skimrande klot och jag fick en smekning över huvudet. Kan lova att det kändes i hjärtat..ljuvligt..

Tack snälla Thor. Annika


Min nervskada

Nu har jag fått healing av Thor under snart 2 års tid. Vill berätta att jag har en nervskada i min nacke med otroligt svåra smärtor, samt en cuffskada i axeln där alla musklerna har lossnat med mycket svår smärtor som följd. Har under många år ätit starka smärtsillande tabletter för att överhuvudtaget kunna klara min vardag. Nu är jag överlycklig över att mina smärtor är borta, ja i stort sett borta och jag tar INGA tabletter alls längre. Den 14/2 skall jag börja jobba igen efter att ha varit sjukskriven i 3 års tid. Här pratar vi om mirakel eller hur?

Tack från hela mitt hjärta till dig Thor.

Massa varma kramar till till dig.


Namaste

TUSEN TACK för din healing Thor! Jag och min mamma har mottagit distanshealing i ett par månader nu och jag känner mig mer stark och balanserad, jag känner ofta av healingen genom att det pirrar i huvudet.. Min mamma har fått en WOW-effekt - ett riktigt MIRAKEL! Hon har nämligen obotlig luncancer i sista stadiet med spridning till lever och ryggrad och läkarna hade inget hopp kvar och all behandling hade avslutats.. men healingen har haft en otrolig EFFEKT! När hon var på röntgen senast stod läkarna bara och gapade! Cancern hade krympt!! Och hon mår bättre och bättre och blir starkare och piggare för varje dag som går!

ETT SANT MIRAKEL! Tack för att du finns!

All kärlek till dig/ Victoria och mamma Birgitta