Måndagshealing!

Varje måndag klockan 21:00

En realistisk förväntan är att, efter en eller flera healingsessioner, känna sig mer balanserad och harmonisk. Men det är viktigt att ha en längtan och förväntan att bli helt fri och frisk. Det är min innerliga önskan att hjälpa dig till en bättre harmoni!

Innan du anmäler dig bör du ha realistiska förväntningar. Att tro att man skall bli 100% frisk med en gång är ingen rimlig förhoppning. Det finns inga sådana utfästelser, varken vid healing eller vid ett läkarbesök.

Vid tidpunkten för healingen kan man märka av ett energifält, såsom kyla, värme, kittlingar eller spänningar. Sådana känslomässiga reaktioner kan uppstå för en del. De flesta som deltar går ner i varv och blir avslappnade och upplevelsen är individuell från person till person. Bilder kan dyka upp; t.ex. händelser du varit med om, fantasibilder, etc.

Gamla känslor och blockeringar kan dyka upp under healingsessionen eller en kort tid därefter. Det är blockeringar du har haft som släpper och därmed befriar underliggande problemkomplex.

Efter distanshealingen är det inte ovanligt att en del känner sina symtom, som vanligtvis dämpas eller försvinner helt en kort tid därefter.